Sted

Starttidspunkt

Pris

Hvad siger medlemmerne om medlemmerne?

Netværk, der virker. Jeg har været med i forskellige netværk, men aldrig i et netværk som dette. Hold nu fast, det virker. ALLE tænker hinanden ind i relationer som f.eks. Karina fra VW Erhverv, der holder håndværkerdag, hvor jeg får lov til at fortælle om noget så tørt som persondata til DERES kunder. Eller Thomas fra Alm. Brand Leasing, der tager sig godt af mine kunder og yder en ekstraordinært god service. Jeg kunne blive ved.

Der er mange fordele ved dette netværk. Én ting er, at den gruppe, du er med i, fungerer godt, og så har jeg også mulighed for at kunne netværke på tværs af grupper i Relationsfabrikken. Både ved fælles arrangementer og ved at have muligheden for at række ud til andre i de andre grupper, ”og det virker”.

Læs mere om Handersen https://www.handersen.eu

Læs mere om VW Erhverv Højbjerg https://www.vw-hoejbjerg.dk

Læs mere om Alm. Brand Leasing https://www.almbrand.dk/leasing/

André Hjorth Andersen

Jeg ved, jeg har sagt det før – dit netværk virker. I dag har Arthur Andersen Kran & Transport lukket aftale i omegnen af 500.000 kr. med Buch Construction i det nordlige Århus.

Jeg siger ikke, at det er, fordi vi har været på ”overlevelsestur” på Himmelbjerget, eller fordi vi sidder i håndværkergruppe sammen, men noget virker i relationen mellem mennesker, og dermed handles der. Noget virker mellem disponenter og projektledere, og noget virker mellem kranførere og håndværkere. Mvh. Søren

Læs mere om Buch Construction https://www.buch-c.dk
Læs mere om Arthur Andersen Kran & Transport https://www.arthur.dk

Søren Tinggård

Indehaver , Arthur Andersen Kran & Transport

Tag det første skridt, og skab nye relationer