24. marts 2022

Skal din virksomhed være med i Ø-Gruppen

Skal din virksomhed være med i Ø-Gruppen

Opstart af ny erhvervs netværksgruppe på Aarhus Ø

Vi mødes hver 3. onsdag fra 07.30 til 09.30, og er for dig der er ansat beslutningstager i virksomhed eller selvstændig erhvervsdrivende. Kan du leve op til disse kriterier og nysgerrig på effekterne af deltagelse i et erhvervsnetværk, kan du kontakte mødeleder Jacob Mikkelsen, 51490999 – eller jacob@relationsfabrikken.dk for at aftale det praktiske.

 

Ø-Gruppen har som de andre Pro-netværks i Relationsfabrikken brancheeksklusivitet.

Det giver rigtig god mening at have brancheeksklusivitet i en netværksgruppe, således du kan diskutere åbent uden en potentiel konkurrent forstyrrer din åbenhed. De andre medlemmer i en netværksgruppe skal tydeligt kunne forstå hinandens brancher

Netværksgruppe i Aarhus

Det ligger lidt i navnet – Relationsfabrikken har til formål at skabe stærke relationer mellem mennesker. Kort og godt. Vi sammensætter derfor netværksgrupper på tværs af forskellige små såvel som større virksomheder i Aarhus, som vi mener, kan få noget ud af hinanden.

En netværksgruppe gennem Relationsfabrikken kan ses som en gensidig udveksling af erfaringer, idéer, kontakter til nye kunder, tips og tricks. Det er et stort sammenskudsgilde af informationer og viden, som medlemmerne kan få glæde og gavn af på kryds og tværs. Din erfaring og viden er måske en selvfølge for dig, men er guld værd for et andet medlem – og omvendt. Det er netop det geniale ved en netværksgruppe i Aarhus.

Derfor bør du være medlem af et erhvervsnetværk

Stærke relationer er vigtige. Både for privatpersoner og i erhvervssammenhænge. Jo flere kontakter du har at trække på, desto nemmere bliver det for dig at udvide din virksomhed og få denne til at lykkes på et endnu højere niveau. At være medlem af en netværksgruppe handler netop om at opbygge relationer og kontakter.

Når du sidder med i en netværksgruppe i Aarhus gennem Relationsfabrikken, møder du en masse mennesker, du sandsynligvis ikke ville have mødt. Det er alle sammen mennesker, der ligesom dig har erfaring med at drive virksomhed, og derfor kan I få en masse værdifuld viden og vigtige redskaber ud af at sparre med hinanden.

 

En smutvej til værdifulde forbindelser

En netværksgruppe kan ses som en smutvej til at få opbygget alle de stærke relationer, som kan gøre en forskel for din virksomhed og dens succes. Relationer, som det ellers kunne tage dig mange år at opbygge.

Derudover gælder det, at du gennem en netværksgruppe har mulighed for at indhente en hel masse fagspecifik viden. Samtlige medlemmer i en erhvervsgruppe har noget at bidrage med til det store sammenskudsgilde, og det kan du nyde godt af. Har du en udfordring eller et dilemma i din virksomhed, er der med stor sandsynlighed en person i netværket, der kan hjælpe dig med løsningen.

Ligeledes er der sikkert en person, der er god til det ene, mens du er god til det andet. Ved at hjælpe hinanden og gøre brug af hinandens viden og erfaringer kommer I alle sammen endnu længere. Sammen står I ganske enkelt stærkere.

 

Udbred dit navn ligesom ringe i vandet

Driver du virksomhed i Aarhus, er det guld værd for dig at få udbredt dit navn hos andre virksomhedsejere i denne by. Det kan du gøre gennem et netværk i Aarhus.

Desuden fungerer en netværksgruppe lidt ligesom ringe i vandet. Ved at din gruppe får kendskab til dig og din virksomhed, får medlemmernes andre forbindelser det sandsynligvis også. Får I opbygget stærke relationer, er der nemlig stor sandsynlighed for, at I begynder at anbefale hinanden til andre virksomheder. Det vil sige, at I alle sammen når ud til endnu flere personer, og det er til gavn for samtlige medlemmer af netværksgruppen.

Relationsfabrikken står bag netværksgrupper mange forskellige steder i landet. Er du interesseret i at blive medlem af et erhvervsnetværk i Aarhus, kan du derfor blive det gennem os. På den måde får du udbredt dit eget og din virksomheds navn til en lang række andre erhvervsdrivende i Aarhus. Det er guld værd i forhold til at få endnu større succes med virksomheden.

 

Udvid din horisont gennem videndeling

Ud over at du får udbygget dit netværk i Aarhus, får du også udvidet din horisont ved at være medlem af et netværk i Aarhus. Der afholdes jævnligt forskellige videndelingsarrangementer gennem Relationsfabrikken, og her har du mulighed for at blive endnu klogere på en lang række forskellige emner. Det kan være med til at styrke virksomheden – og dig som person

Ved at være medlem af et særligt netværk i Aarhus, får du opbygget en masse stærke forbindelser, som kan udvikle sig til samarbejdspartnere, kunder og sparringspartnere i dit nærområde. Gennem en netværksgruppe i Aarhus kan du altså opbygge relationer, som kan være med til at gavne virksomheden både på den korte og lange bane.

Kontakt os for at høre mere om Relationsfabrikken og vores netværk

Er du interesseret i at styrke din virksomhed og nå endnu længere? Har du base i eller omkring Aarhus? Så kan du med fordel overveje at melde dig ind i et erhvervsnetværk i Aarhus. På den måde får du mulighed for at indsamle erfaringer, viden og idéer fra mange andre erhvervsdrivende. De har sikkert mødt mange af de samme udfordringer, som du indimellem står overfor.

Hvis du er interesseret i at komme med i en netværksgruppe eller blot vil høre lidt mere om konceptet eller Relationsfabrikken, må du endelig kontakte os. Vi er passionerede omkring det, vi laver, og vi tager derfor også meget gerne en snak om foretagendet og hvad du kan få ud af et netværk.

Du kan enten sende en mail til jacob@relationsfabrikken.dk eller ringe på telefon 51 49 09 99. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at styrke dine relationer og forbindelser i Aarhus.

Tag det første skridt, og skab nye relationer