Om Relationsfabrikken Aarhus

Min mission

Min mission med Relationsfabrikken Aarhus:

Jeg faciliterer meningsfyldte relationer mellem ejerledere og ansatte beslutningstagere, der skaber udvikling og forretningsmæssige resultater og selv har hånden på kogepladen.

Du bliver set hos os

Vi vil kendes på, at vi præcist ved, hvad hvert enkelt medlem gør i deres virksomhed - samt hvordan og hvorfor. Kun sådan kan vi give dig oplevelsen af at blive set med dine individuelle ambitioner, muligheder og udfordringer. Og kun med den viden kan vi facilitere netværket, så du og dine medlemmer får de bedste forudsætninger for at hjælpe hinanden.

Vi har mange års erfaring med at facilitere netværk for virksomhedsledere, så medlemmerne spiller hinanden stærke og skaber værdifulde relationer med virksomheder både i og udenfor netværket. Disse relationer er din genvej til nye opgaver og kunder.

Vores solide overblik over de lokale virksomheder og vores fintmaskede netværk af kontakter i det aarhusianske erhvervsliv giver os samtidig stærke forudsætninger for at se nye muligheder for forretning og samarbejder for din virksomhed.

Relationsfabrikkens vision

Relationsfabrikken Aarhus skal også fremover have skarpt fokus på nye trends og udviklinger, der rummer muligheder og udfordringer for erhvervslivet. Samtidig vil vi i mindst samme grad som nu etablere mindre grupper med specifikke fokusområder for at tilgodese medlemmer med særlige interesser

Visionen er med andre ord, at netværket også i fremtiden skal tilbyde virksomhedsledere inspiration, udvikling, nye kunder og samarbejder i en grad, så endnu flere medlemmer kalder Relationsfabrikken Aarhus for "Danmarks bedste netværk.”

Glæden over at være med i dine succeser og følelsen af at have bidraget til dem - det er det, der for alvor driver os i vores arbejde i Relationsfabrikken Aarhus.

Vi bliver så stolte, når vores medlemmer har fremgang.

Engagement og empati

Vi involverer os rigtigt meget i dit professionelle liv - det er forudsætningen for, at vi kan bidrage optimalt til, at du får succes med din virksomhed.

På samme måde er dit engagement i dine kollegers fremgang afgørende for netværkets kvalitet. Forventningen er samtidig, at du både prioriterer at deltage i møderne og bidrager aktivt til at løfte kvaliteten af dem, så den fælles vitaminindsprøjtning bliver så stor som muligt.

For os handler kerneværdien engagement også om at reagere hurtigt, når dine netværkskolleger rækker ud efter hjælp – jo hurtigere hjælpen kommer, jo mere værdifuld er den.

Kerneværdien empati er samtidig en invitation til dig om at gøre dig umage med at være opmærksom på dine kollegers professionelle behov - det øger mulighederne for at tilbyde den helt rigtige hjælp på det rigtige tidspunkt.

Kom med som gæst - besøg vores netværk