Referencer

Medlem af Relationsfabrikken

"For små otte år siden startede jeg en énmandsvirksomhed - idag har jeg 30 ansatte. Den udvikling skyldes i høj grad uvurderlig hjælp fra Jacob og mine netværkskolleger i Relationsfabrikken Aarhus.

Via Jacob og Relationsfabrikken Aarhus har jeg gennem alle årene fået en stor del af mine stadigt flere kunder, men det vigtigste for mig har været, at Jacob løbende har formået at sætte mig i kontakt med lige præcis de mennesker, der allerbedst har kunnet hjælpe mig med de mange forskellige behov, der er opstået i forbindelse med udviklingen af min virksomhed."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Medlem af Relationsfabrikken

"Vores gruppe er meget sammentømret og familiær, og jeg har fået en enorm støtte og vejledning fra alle - både i forhold til mit arbejde og personligt. Det har udviklet mig, og i dag er jeg for eksempel blevet meget bedre til at tale til en forsamling, og jeg er mindre nervøs, når jeg gør det. Jacob har en meget stor del af æren for det - og for gruppens sammenhold og succes i det hele taget. Han er en sindssygt god netværker - også fordi han tør vise følelser. Det smitter af på hele gruppen på den fede måde og gør netværket til noget helt særligt." 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Medlem af Relationsfabrikken

"Jeg kan varmt anbefale Relationsfabrikken og Jacob. Deltagelse i Relationsfabrikkens netværk og arrangementer har givet os nye samarbejdspartnere og kunder inden for kort tid. 

Jeg har fået gode relationer, som kun bliver bedre og bedre fordi Relationsfakrikken og Jacob har mennesket og relationen i fokus."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Medlem af Relationsfabrikken

" Relationsfabrikken er et netværk med højt til loftet, rig mulighed for at danne nye relationer og udvide sit netværk. Jeg har selv fornøjelsen af at være med i en af netværksgrupperne, hvor vi både lytter, støtter og hjælper hinanden på kryds og tværs. Relationsfabrikken kan varmt anbefales herfra!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kom med som gæst - besøg vores netværk